Лили Иванова поднесе нова кола на Стефан Илчев

28.05.2019 15:49 | Видян 1976 пъти

Лили Иванова поднесе нова кола на Стефан Илчев

Много усмивки, изтощителни тренировки и перфектен усет за имитация доведоха Стефан Илчев до голямата победа в шоуто „Като две капки вода“. Той спечели симпатиите на зрителите и наградата – нов автомобил.

В борбата за първото място Стефан се изправи срещу Мария Илиева, Тита и Милко Калайджиев.  Среброто грабна Илиева, а бронза - палавият мустак на поп-фолка. На четвърто място се нареди Тита.

Илчев избра да влезе в образ, който му е до болка познат – този на естрадната прима Лили Иванова. Той омагьоса публиката с „Камино“ и получи специален приз - „Почетния Магърдич“ за „Най-добра имитация на женски образи“.

Мария Илиева и Тита заложиха на Бионсе. 41-годишната певица избра баладата Listen, а младата й колежка изпълни Crazy In Love. Илиева бе коронясана за „Кралица на жанра“, а Тита за „Принцеса на Капките“.

Милко избра Георги Минчев и вечния хит „Блажени години“. Фолкидолът стана носител на „Почетен Магърдич“ в категория „Мистър Шоу“.

Останалите участници също излязоха под светлината на прожекторите в дуети. Папи Ханс и Деси Добрева скочиха в кожата на Васил Найденов и Силвия Кацарова, а Дичо и Петя Буюклиева запяха Close My Eyes Forever от името на легендарните Ози Озбърн и Лита Форд.

На сцената излязоха още Софи Маринова и Лоренцо, които отправиха музикален поздрав към присъстващите с "Детски спомени" от името на Кристина Димитрова и Орлин Горанов. Ромската перла довери, че от "Като две капки вода" отново е получила пеперуди в стомаха.

Направо ви желая много успех! обърна се тя към участниците преди да стане ясен победителят.

Братя Аргирови се появиха като Лучано Павароти и Енрике Иглесиас в изпълнение на Cielito Lindo, а гърба им на сцената пазиха 23 деца от формация „Бон-Бон“.

Танцьорите от Funкy Monkeys си заслужиха бурни аплодисменти като влязоха в образите на всички участници този сезон.

Източник: Monitor
Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Няма коментари към тази новина !