Джей Ло вече планира сватбата си

30.05.2019 10:53 | Видян 1462 пъти

Джей Ло вече планира сватбата си

Джей Ло има доста неща, за които да мисли. Тя се разкъсва между постоянните репетиции за турнето, което започва на 7 юни, грижите за семейството и тренировките във фитнеса.

Не забравя обаче за едно от най-щастливите събития в живота си, а именно сватбата с Алекс Родригез. Двамата се сгодиха по-рано през годината, а подготовката за големия ден върви с пълна сила.

„Процесът върви добре. И двамата имаме доста натоварен график и затова правим нещата лека-полека. Не бързаме“, сподели певицата.

Въпреки това обаче, Джей Ло не е оставила всичко за последния момент. Тя призна, че търси булчинска рокля и място за събитието още от март, когато Алекс й поиска ръката, но „само, когато имам времето за това“.

Певицата прекарва по 10-11 часа в репетиции за предстоящото турне, което ще обиколи Канада и САЩ. Годеникът и децата ѝ също ще я придружават. А на въпрос какво да очакват феновете на рождения ѝ ден, който е ден преди последния концерт, Лопес отговори „може да има торта, даже няколко торти“. Певицата става на 50 години.

„Ще пеем, ще танцуваме, ще си прекарваме добре. Искам да създам една различна атмосфера, в която феновете да се потопят“. Турнето ще започне от Лос Анджелис и ще завърши в Маями.

Снимка: Reuters
tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !