Дженифър Лопес не бърза да планира сватба

17.04.2019 13:24 | Видян 1203 пъти

Дженифър Лопес не бърза да планира сватба

Преди малко повече от месец Дженифър Лопес каза “да” на предложението за брак на Алекс. Двамата обаче не са започнали да мислят за сватба.

Лопес и Родригес се радват на връзката си като сгодени и не бързат да се оженят, това ни разказа Дженифър в последното си интервю.

И двамата работят усилено и сватбата не им е най-важният приоритет към момента. Говорили са по въпроса и не знаят дали да вмъкнат нещо малко между ангажиментите си до края на годината, или да изчакат, за да организират всичко, както подобава.

Иначе двамата са в перфектни отношения и се стараят да намират време един за друг. Те се заеха с работа веднага след годежа си и от тогава създадоха няколко проекта включително обща линия със слънчеви очила.

Джей Ло пък ни зарадва с нова песен, Medicine, която постигна страхотен успех. Веднага след нея тя обяви, че започва Youtube канал. Същевременно съвсем скоро започва и нейното турне It’s my party. С него тя ще отпразнува 50-тия си рожден ден.

Филмът, в който се снима Hustlers, също се снима и дори ще бъде в кината по-рано от предвиденото – на 13 септември. Очаквахме го чак за следващата година, но актьорите и продуцентите са засилили работата си, за да видим лентата по-скоро.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !