Ритон повдигат завесата за големия им концерт

24.04.2019 12:05 | Видян 1223 пъти

Ритон повдигат завесата за големия им концерт

5 песни от новия албум ще представи дует Ритон на концерта си ЧАКАМЕ ВИ С ЛЮБОВ, който е насрочен за 30 май в Зала 1 на НДК. Това разкриха Катя и Здравко по време на гостуването си в предаването Извън Играта по БНТ1.

"Ще представим само половината песни от новия ни албум, не искаме да бързаме. 5 от песните са готови. Те ще бъдат гръбнака на първата част на концерта, втората част по традиция ще бъде с най-големите ни хитове", сподели пред водещата Люба Пашова Здравко и повдигна леко завесата на това, което очаква многобройните почитатели на Ритон в Зала 1.

Дуетът не си е поставил срок, в който новият албум да бъде завършен.

"Когато започнахме да работим по него, изведнъж накуп ни предложиха пет-шест обещаващи хитове. В интерес на истината страшно много хора ни предлагат песни. Мелодиите за две от тях - До безсъзнание от последния албум и Счупеното носи щастие, която записахме преди дни, ни бяха изпратени от две момчета по Фейсбук. Счупеното носи щастие стана страхотна, но няма да разкривам повече", каза в Извън играта още Здравко.

Концертът на 30 май е с начален час 20:00ч.Билетите се продават на касите на НДК, системата на Тикетпортал, бензиностанции OMV и Office1.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !