Дует Ритон с нов концерт в НДК

13.11.2018 13:11 | Видян 1179 пъти

 Дует Ритон с нов концерт в НДК

След паузата, която направи тази година, "Ритон" се завръща в НДК с нов грандиозен концерт. Вече е ясна и датата - любимият дует на България ще зарадва многобройните си почитатели на 30 май 2019 г., четвъртък. По традиция, отново Зала 1 ще бъде домакин на бляскавото шоу, подготовката за което вече започна.

В предпоследния ден на май идната година, освен на пищната сценография, с каквато се открояват концертите на "Ритон", публиката в НДК ще има удоволствието и честта да се наслади на премиерните изпълнения на най-новите песни на дуета.

Катя и Здравко вече влязоха в студиото за записа на "Твоята жена", първото парче от поредния им албум, по който работят. Песента е по текст на Драго Драганов и музика и аранжимент на Алекс Нушев. При последния спектакъл в Зала 1 през ноември миналата година, "Ритон" представи юбилейния си албум "Музика и Любов", който излезе на CD и DVD, както и на бяла винилова плоча.

Аналоговите носители вече се превърнаха в запазена марка на дуета, който се гордее още с червена - "Живот като на кино" и жълта - "Ритон в ритъма латино". За да направи съпричастна и публиката си из България, това лято звездният дует представи спектакъла "Музика и Любов" в седем града, през които премина турнето им - Русе, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Плевен и Каварна.

Междувременно, преди няколко дни "Ритон" подписаха ексклузивен договор с Драгомир Драганов. Съгласно споразумението тв водещият, който в последно време се изявава и като успешен текстописец, се задължава да твори в мерена реч само и единствено за своите близки приятели. Договорът, подписан в присъствието на нотариус, е за срок от 10 години.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !