Нелина празнува и благотвори

23.03.2009 13:04 | Видян 5758 пъти | Гласували 1

Нелина празнува и благотвори

Преди няколко дни Нелина отпразнува рождения си ден, в компанията на най-близките си приятели, в актуалния столичен клуб „Версай”.

За първи път надарената блондинка не пя на празника си, но се изяви като най-палавата и неуморна танцьорка.

Горещата обстановка на дансинга предизвика интересни чупки, мостове, челни стойки, в следствие на 
които стъпалата на рожденничката сочеха тавана. От обслужващия персонал на заведението, очаровани от палавницата, я изненадаха с полодова торта с надпис „Нелина ти си уникат”.

Дни след купона, изпълнителката на „Бял Мерцедес” и синът се присъединиха днес към съквартирантите от ВИП Брадър, които изпълняваха мисия за набиране на средства в столичния Сити център.

След като гледали риалитито в петък, те решили да споделят почивния си ден с участниците в предаването, като по този начин подкрепят каузата в помощ на талантливите деца без родители.

Кристиян се запознал на живо с Милко, Софи, Дачо, Устата, Ивайла, Тодор Славков, Део, Аня, Петя, Бони, Мис България, Гала и дал от своите парички за децата, също както и мама.

"В началото ми беше трудно да обясня на сина ми защо трябва да дава от своите парички за някой друг. Но като разбра, че някои деца нямат мама и тати, които да се грижат за тях, да ги гушкат, да им четат приказки, да ги водят по забавления и да им купуват всичко, от което имат нужда, той с готовност реши да даде своите парички."

С искрени симпатии, приятни срещи и снимки преминал обеда на двамата. Кристиян малко се притеснил и срамежливо се криел зад майка си, докато Софи, Ивайла и Мис България ги поздравили и благодарили за подкрепата. 

Тъй като малкият се поуплашил от огромния интерес към мама и него и  многото желаещи да се снимат, Нелина не успяла да се включи в концерта със своя песен, но това не помрачило радостта от срещата с нея на 
почитатели и приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !