Братя Диневи отбелязаха Националния празник на България с празничен коктейл-заря

04.03.2009 14:15 | Видян 9512 пъти | Гласували 1

Братя Диневи отбелязаха Националния празник на България с празничен коктейл-заря

За 16-а поредна година строителните предприемачи братя Диневи отбелязаха Националния празник на България 3 март с тържествен коктейл-заря. Тържеството, което се превърна в традиция за предприемачите от Свети Влас се проведе в хотел “Мираж” в Бургас.

Сред официалните гости бяха заместник-министърът на външните работи Милен Керемедчиев, кметът на Бургас Димитър Николов, заместник-председателят на Сметната палата на Русия Юрий Грачов, заместник областният управител на Бургаска област Георги Николчев, спортната легенда Боян Радев, Христо Порточанов, общински съветници от Бургас и Несебър, бизнес-партньори и др. Г-н Керемедчиев припомни, че точно преди 131 години е подписан Санстефанският мирен договор, който утвърждава България като суверенна държава. Той благодари на домакините за техния патриотизъм и за това, че като истински радетели на българското не пропускат отбелязването на този значим за страната ни празник.

И тази година, двата ресторанта на 4-звездния хотел събраха под един покрив някои от най-добрите звезди на българската поп и фолк музика. В духа на българските народни традиции, тържеството започна с изпълнения на фолклорен ансамбъл, включващ традиционни народни песни и хора. С “Излел е Делю хайдутин” започна изпълнението си Ивайло Гюров, който пристигна специално за партито от успешно турне в Америка. Ева и Гого от вокална група «Тоника» и бургаският доайен Жеко Стоянов също бяха част от програмата, продуцирана от Богдан Томов.

Финалът на вечерта бе поверен на  фолк-дивите Бони и Нелина. Български народни песни и хора включваше репертоара на Нелина, която се появи с рокля, специално поръчана за случая от Америка. След като изпя двете си дуетни парчета с Ивайло Гюров, тя отстъпи мястото на колежката си Бони. Кулминацията на вечерта бе атрактивната заря, подарък за жителите на града.

Повече снимки от въпросното събитие може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !