Диневи карат спортни яхти в Пловдив

09.05.2008 17:22 | Видян 9369 пъти | Гласували 1

Диневи карат спортни яхти в Пловдив

За трета поредна година братя Диневи, които са пионeри на яхт-тенденцията в българския елит, ще вземат участие на Пловдивския панаир с уникален щанд на три нива на площ от 500 кв.м. На отритата площ срещу палата №7 те ще изложат три моторни и една ветроходна лодка. Безспорно атракцията ще бъде моделът Ferretti 460. 14-метровото морско возило струва 1 100 000 евро и претежава всичко необходимо:  Dolby Surround Hi-Fi System, 15” LCD телевизор, трапезария с „С” образен диван и разтегателна маса с шкаф, венециански щори на задния прозорец и ултрамодерна кухня. На борда на лодката могат да се качат 12 души. На щанда на Венид Яхт ще грейне и първата за цяла Източна Европа спортна лодка Itama, марка от групата Ferretti. Само преди дни на годишната конференция на търговците на Ferretti в курорта Католика край Римини, фирмата на брая Диневи бе отличена с награда за най-добър търговец и най-бързо развиващ се пазар на лодки.
От това лято влиза в сила и чартърната им програма, която включва 11 лодки, 4 от които ветроходни. Така всеки ще може да се почувства тузар за един или повече дни като качи приятелите си на елегантна яхта.
Диневи са ексклузивен дилър за България на световноизвестни производители на моторни и ветроходни яхти – Ferretti Yachts, наричани още “плаващите вили”, Mochi Craft, Custom Line, Itama, Cranchi, Regal, Elan Sailing Yachts и др. Те изградиха най-голямото яхтено пристанище в България – Марина Диневи – Свети Влас. То е с капацитет 300 лодки, 50 от които с дължина над 25 метра. Още в проект марината получи международната награда Bentley, а библията след яхтените списания по света Boat International включи порта в каталога си за най-добрите яхтени пристанища в света за 2008 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !