Македонката Катерина напусна MasterChef
03.04.2019 16:26 | Видян 1222 пъти
Българката, която чувства Германия като свой втори дом, се довери на стратегията да сблъска характерите и да обърка своите опоненти. Но когато приготвянето на тортата с три блата и два вида крем започна, се оказа, че добрата комуникация и екипния дух липсват и в собствената й група.
Първоначално строгото жури смяташе, че тези проблеми ще бъдат най-силно изразени в комбинацията на Рори, Емануел, Радка и Николай, но те се справиха най-добре от всички.
Десертът „шоколадов гипс“ изпрати на елиминация Катерина, Таня, Добрин и Олег. Заедно със Стефан, те трябваше да покажат теоретични знания и фино небце, за да различат 6 вида птиче месо – патица, пуйка, пъдпъдък, фазан, пиле и петел.
Олег и Стефан се спасиха от готвенето, което може да бъде последно в MasterChef с по един верен отговор, а останалите продължиха на тема пернати. MasterChef Севда Димитрова им демонстрира как се обезкостява пиле, а Катерина, Добрин и Таня трябваше да следват нейните техники и темпо.
Според условието на Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу този, който се справи най-добре, получи повече време за готвене. Така Добрин получи 45 минути, а двете дами – само по 30, за да приготвят съвършеното ястие с пилешко.
След серия от психоатаки, експерименти, паника и неразбираеми ходове, с престилката си се сбогува македонката Катерина. Силвена Роу я изпрати с искрената вяра, че ще се срещнат пак като посланици на философията за здравословно хранене, а хоби-кулинарката напусна кухнята с гордост, че до последно е била себе си – и като човек, и като готвач.
свързани новини
Силвена Роу разкрива личния си живот в Търси се
НАЙ-НОВИ
Сиднейска Коледа: Фото на деня
Операта в Сидни, Австралия, е емблематичен архитектурен...
Подаръци за всички от сърце, Диор,...
Подаръци за всички от сърце, Диор, Париж: Фото на деня
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !