Димитър Маринов спал с жената на друг известен актьор

22.03.2019 14:06 | Видян 3077 пъти

Димитър Маринов спал с жената на друг известен актьор

Асен Блатечки и най-популярният в момента български актьор, пробил в Холивуд, Димитър Маринов, са делили една и съща жена, разказват състуденти на двамата във ВИТИЗ, пише Уикенд. Става дума за настоящата съпруга на Блатечки – Катерина Горанова, която е актриса, режисьор и също е възпитаник на родната кино и театрална академия.

Маринов, който участва в спечелилия тази година Оскар за най-добър филм Зелената книга, всъщност е изпреварил Блатечки, тъй като пръв свалил пет години по-малката от него красавица докато учели във ВИТИЗ. „Митьо от София”, както сам се представя докосналият се до холивудската слава артист, постъпва във ВИТИЗ през 1982 г. заедно с Чочо Попйорданов и Христо Шопов.

За Академията го подготвя лично голямата Невена Коканова. Бъдещата холивудска звезда след множество перипетии обаче постъпва едва в края на 80-те, тъй като веднага след като първоначално е приет трябва да отиде в казармата. Вместо да служи на родината обаче попада в затвора, тъй като решил да бяга на Запад, но е заловен на границата с Югославия.

В героичната биография на партньора на Виго Мортенсен и Махершала Али присъства и побой от агентите на Държавна сигурност. След като излиза от килията и преди да емигрира в Америка Митьо от София се впуска в секс авантюри с по-млади свои колежки от ВИТИЗ и от филмовите и театралните среди. Една от тях е бъдещата съпруга на Блатечки – Катерина Горанова.

Техни колеги издават, че Димитър доста упорито ухажвал Катето преди двамата да станат гаджета. Нашите източници споделиха, че Маринов говорел с голямо възхищение за потомствената столичанка от известна аристократска фамилия и непрекъснато й носел по една роза, докато най-накрая тя вече не устояла на упорството му.

А самият Митко, за когото обаче се твърди, че след спечелването на Оскара умело изгражда около себе си мита за човека, постигнал американската мечта, още преди години се хвалел пред познати, че свалил Катето с чаровната си усмивка и с невероятното си чувство за хумор.

Американската мечта обаче се оказва по-силна от любовта към Катерина Горанова, защото в началото на 90-те Митко бяга в САЩ след презокеанско турне. Той е там с музикален спектакъл заедно с джаз певица Йълдъз Ибрахимова и с колегата си Андрей Баташов.

Вместо да се върне с тях в родината си обаче, Маринов решава да остане там и зарязва красивата и талантлива Катя. А след няколко години тя среща любовта в лицето на Асен Блатечки, който обаче не се оказа особено верен съпруг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !