Принц Чарлз показа атлетично тяло на плажа в Барбадос

20.03.2019 15:24 | Видян 1877 пъти

Принц Чарлз показа атлетично тяло на плажа в Барбадос

Британският престолонаследник принц Чарлз показа атлетична физика на плаж в Барбадос.

Повечето мъже на неговата възраст вероятно биха се въздържали да покажат как им се е отразило времето, но той няма какво да крие.

Миналата година принцът на Уелс навърши 70 години. Тогава той се пошегува: "Части от мен продължават да увисват на равни интервали."

Тази седмица Чарлз се появи на прибоя на карибския плаж, като показа фигура на 10-ина години по-млад мъж.

В младежките си години Чарлз често се отдаваше на импровизирано плуване. Той далеч не е толкова стегнат, колкото като млад, но е видно, че няма т. нар. "спасителен пояс" от мазнини в коремната област, което говори за желязна дисциплина по отношение на храненето и спорта.

Британският престолонаследник бе придружен от херцогинята на Корнуол Камила. Двамата се разходиха по брега, както всички други плажуващи, преди да тръгнат на 12-дневното си турне в Куба. Те ще са първите членове на кралското семейство, които ще посетят страната.

Чарлз винаги се е гордял с външния си вид, а тайната му се крие в редовните упражнения, умерена диета и не на последно място - воля. Той все още носи униформите си, които са ушити за него преди 30 години, без да се налага шивачът му да ги коригира.

Принцът залага на здравословното и умерено хранене - основно два пъти на ден. В диетата му влизат биохрани и задължителни дни без месо. Закуската му обикновено включва варени яйца и плодове. Той не обядва и не обича сготвени зеленчуци, кафе, шоколад, ядки, чесън, къри, люти чушки, суров лук, свинско месо и синьо сирене.

Вечерята му обикновено е риба на скара с пресни зеленчуци.

Алкохолът, който приема, е в умерени количества. Преди вечеря обича сухо мартини по негова специална рецепта - джин и вермут в отношение 3:1. От време на време пие и малцово уиски Laphroaig с вода.

Снимки може да видите ТУК!

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !