Кралицата не одобрява самостоятелността на Меган и Хари

18.03.2019 17:15 | Видян 1426 пъти

Кралицата не одобрява самостоятелността на Меган и Хари

Според източници Меган Маркъл се е обърнала към кралицата с молба да се отделят от делата на Бъкингамския дворец напълно, но кралицата не одобрява.

Скоро предстои преместването на Меган и Хари в отделно жилище, където двамата ще бъдат по-отделени от делата на Бъкингамския дворец. Заради това Маркъл се опитала да осигури на себе си и на половинката си пълна самостоятелност. Но кралицата не одобрява нейната идея.

Маркъл искала да създаде глобален Съсекс бранд, на чието име да извършва всичките си официални социални дела и задължения. Така ще може да продължи отделно от двореца работата си като активист и филантроп.

Кралицата обаче не одобрява, подкрепяна от принц Чарлз, защото и двамата искат новата двойка да върши делата си от името на цялото кралско семейство.

Междувременно от същите източници, които разказаха за случая, съобщиха, че Меган мисли да направи още едно бебешко парти. Този път то ще бъде в Англия и ще присъстват само шепа от най-близките й. Сред тях ще бъде и майка й, която не успя да присъства на празненството в Америка.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мистичният Умами е глутамат -...

И днес е ден за преяждане, та сме длъжни да разкажем...

Отиде си певецът на I Promissed...

Ник Кеймън, британски модел и попзвезда от 80те години си...

Няма коментари към тази новина !

*}