Наталия Гуркова с бижу за $500 хил.

07.03.2019 18:00 | Видян 1275 пъти

Наталия Гуркова с бижу за $500 хил.

Наталия Гуркова обори слуховете, че мафията на ЮАР я е принудила да се откаже от наследството, което й се полага като вдовица на черногорския търговец на диаманти Джордже Михалевич.

За Мис България не е от особено значение дали ще получи известна сума от състоянието на покойния си съпруг, тъй като приживе той се погрижил за нея тя да е обезпечена до живот. Вдовицата на черногорския бизнесмен наскоро се завърна в публичното пространство. От траура успя да я измъкне друг мъж. Режисьорът Стилиян Иванов я убеди да застане пред камерата му за съвместния онлайн проект, в който Гуркова се изявява в ролята на водеща.

Съвзела се от трагедията, Наталия вече обхожда медиите, макар да избягва темата за трагичната смърт на своя любим, писа „Ретро“.

Дори и да не получи и 1 долар от наследството на Михалевич, Гуркова притежава завидна колекция от диаманти, един от които показа по време на последната си изява по БТВ преди няколко дни. Вместо брачната халка върху безименния пръст на дясната й ръка грее изключително масивен диамант.

Според запознати бижуто е само прашинка в колекцията на Мис България. Преди години, на сватбата й с Михалевич, всеки един от гостите получи диамант за спомен от младоженците. Твърди се, че най-чистите диаманти черногорецът не е пускал в търговската мрежа, а е подарявал на съпругата си.

Скъпите дарове през годините Гуркова пази в банков трезор, като се смята, че те са на стойност близо $10 милиона. Специалисти допускат, че диамантът върху ръката й може да струва половин милион долара.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сани Жекова на сърф в Африка

Най-добрата ни сноубордистка Сани Жекова кара сърф в...

Саша от Бригада в Маринела

Народният артист на Русия Сергей Безруков: Саша Белия от...

Няма коментари към тази новина !