Женските партита преди Оскар-ите налагат неистов ритъм

24.02.2019 12:19 | Видян 1675 пъти

Женските партита преди Оскар-ите налагат неистов ритъм

Когато режисьорката Ава Дюверней пристигна на партитата на Венити феър и на тържеството предшестващо Оскар-ите на Ланком в четвъртък вечерта, тя вече беше посетила две подобни мероприятия този ден, предава Асошиейтед прес.

Нещо повече. Дюверней трябваше да удостои задължително всички партита с присъствието си, тъй като името й фигурираше на поканите. Така изглежда светският живот броени дни преди връчването на престижните златни статуетки в неделя. Мнозина остават с чувството, че са налице много повече тържества, отколкото номинирани звезди, които да могат да ги посетят всичките.

Въпреки че беше изтощена, Дюверней не скри емоцията си при гостуването на приема на списание Венити феър, което си извоюва стабилно име в организирането на партита с новите носители на Оскар-и след церемонията.

Сега, в навечерието на поредното раздаване на златните статуетки, Ава пое ролята на домакиня на тържеството на сп. Венити феър, в компанията на главната му редакторка Радика Джоунс.

Светското събитие се проведе в градината на покрива на Сохо хаус, където си дадоха среща Лупита Нионго, Линда Карделини, основателките на движението #MeToo Тарана Бърк, Мод Апатоу и Сторм Рийд, която игра във филма на Дюверней Гънка във времето.

Много гости трябваше да се прехвърлят от парти на парти в седмицата преди Оскар-ите, като им бе предложен голям избор. Само на няколко пресечки можеха да бъдат забелязани Алисън Джани и Тифани Хадиш на партито на Кадилак в Шато Мармонт.

Досущ като Дюверней, режисьорките Джули Коен и Бетси Уест бяха вече посетили обяда, организиран от Даян фон Фюрстенберг за номинираните за Оскар-и дами, преди да почетат Венити феър. Но още едно тържество не бе по силите на Коен и Уест, които и двете са нюйоркчанки. Те предпочетоха да си отидат у дома и да пазят сили за следващите мероприятия.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !