Андреа: Нямам представа кои са Сахара!

19.03.2009 13:30 | Видян 51298 пъти | Гласували 20

Андреа: Нямам представа кои са Сахара!

Нов скандал се разигра в музикалните среди тия дни. Замесена в него се оказа сексбомбата Андреа. Както стана ясно, тя вече е част от трито Сахара, включващо румънския продуцент Кости и рапъра Бупи. В тази група те ще се опитат да пробият на Запад, като блондинката има шансове да гради реална кариера на чуждите пазари.
Оказа се обаче, че мераците й могат да бъдат попарени от фирма Жокер медия. Те притежават правата върху името Сахара и никой друг не може да го ползва, тъй като е патентовано като марка.

СЛАВА се свърза с двете страни за коментари. Какво казаха те, какви закани се отправиха и доколко едните си правят реклама на чужд гръб, можете да прочетете в специалните интервюта:


Андреа, Вие обявихте преди няколко дни, че ставате част от проекта на Кости - Сахара. Разкажете нещо повече за него.

Аз ще се изявявам в този проект само извън България. Тук си оставам самостоятелна изпълнителка под името Андреа. Кости става мой продуцент и представител за чужбина. Имаме договор с една от четирите големи компании в света. В момента той пише няколко наистина страхотни песни за първия ни албум на английски език. Чух вече демо записите и съм влюбена в тях. Не искам да казвам голяма дума, но направих най-скъпото видео, правено до момента.

А излизането Ви в чужбина Ваша амбиция ли е или на Кости?

Винаги съм имала такова желание, но Кости ме подтикна. В началото нашата работа вървеше нормално, но постепенно той видя възможностите ми на турнето на Планета и ми предложи да се присъединя към Сахара.

Какво мислят от Пайнер за това?

Радват се за мен. Те са мои продуценти за България и много им благодаря.

Нужен е перфектен английски за такива изяви.

Не е нужен, а направо задължителен. Аз съм завършила сравнително скоро английска гимназия. Сега ходя при частен учител, за да си припомня някои неща. Кости казва, че трябва да се отърва от акцента си, в който има нещо руско, според него.

В последните дни името Сахара предизвика доста скандали. Жокер медия твърдят, че то е на тяхна група, съставена преди доста месеци на продуцентски принцип.

Не съм запозната с тяхното мнение. С тези неща се занимава Кости. Той каза, че всичко е регистрирано и името е наше. Мисля, че някои хора си правят реклама на наш гръб, което не е много честно. А за съд и такива неща не може да става въпрос. Тепърва ще се уреждат такива въпроси. Аз дори не съм чувала за група Сахара. Нямам представа кои са те.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отложиха концерта на Сибел Джан

Концертът на легендарната певица Сибел Джан, предвиден за...

Ново дело срещу Харви Уайнстийн

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн отново ще влезе в...

Няма коментари към тази новина !

*}