Андреа: Нямам представа кои са Сахара!

19.03.2009 13:30 | Видян 58869 пъти | Гласували 20

Андреа: Нямам представа кои са Сахара!

Нов скандал се разигра в музикалните среди тия дни. Замесена в него се оказа сексбомбата Андреа. Както стана ясно, тя вече е част от трито Сахара, включващо румънския продуцент Кости и рапъра Бупи. В тази група те ще се опитат да пробият на Запад, като блондинката има шансове да гради реална кариера на чуждите пазари.
Оказа се обаче, че мераците й могат да бъдат попарени от фирма Жокер медия. Те притежават правата върху името Сахара и никой друг не може да го ползва, тъй като е патентовано като марка.

СЛАВА се свърза с двете страни за коментари. Какво казаха те, какви закани се отправиха и доколко едните си правят реклама на чужд гръб, можете да прочетете в специалните интервюта:


Андреа, Вие обявихте преди няколко дни, че ставате част от проекта на Кости - Сахара. Разкажете нещо повече за него.

Аз ще се изявявам в този проект само извън България. Тук си оставам самостоятелна изпълнителка под името Андреа. Кости става мой продуцент и представител за чужбина. Имаме договор с една от четирите големи компании в света. В момента той пише няколко наистина страхотни песни за първия ни албум на английски език. Чух вече демо записите и съм влюбена в тях. Не искам да казвам голяма дума, но направих най-скъпото видео, правено до момента.

А излизането Ви в чужбина Ваша амбиция ли е или на Кости?

Винаги съм имала такова желание, но Кости ме подтикна. В началото нашата работа вървеше нормално, но постепенно той видя възможностите ми на турнето на Планета и ми предложи да се присъединя към Сахара.

Какво мислят от Пайнер за това?

Радват се за мен. Те са мои продуценти за България и много им благодаря.

Нужен е перфектен английски за такива изяви.

Не е нужен, а направо задължителен. Аз съм завършила сравнително скоро английска гимназия. Сега ходя при частен учител, за да си припомня някои неща. Кости казва, че трябва да се отърва от акцента си, в който има нещо руско, според него.

В последните дни името Сахара предизвика доста скандали. Жокер медия твърдят, че то е на тяхна група, съставена преди доста месеци на продуцентски принцип.

Не съм запозната с тяхното мнение. С тези неща се занимава Кости. Той каза, че всичко е регистрирано и името е наше. Мисля, че някои хора си правят реклама на наш гръб, което не е много честно. А за съд и такива неща не може да става въпрос. Тепърва ще се уреждат такива въпроси. Аз дори не съм чувала за група Сахара. Нямам представа кои са те.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не ща да бъда патриарх: Николай...

Пловдивският митрополит Николай: Още пред отворения...

13900 лв. за бутилка в София

В магазин на столичния булевард България или по нета...

Няма коментари към тази новина !