Империя се завръща в БГ ефира

18.02.2019 11:15 | Видян 905 пъти

Империя се завръща в БГ ефира

Завладяващата драматична история „Империя“ се завръща със своя пети сезон в ефира на Fox. Продължението на тв разказа за бляскавия, но опасен свят на хип-хопа ще стартира на 29 март от 22 ч., като ще бъде излъчван всеки петък.

Сериалът проследява семейство Лайън и тяхната музикална компания „Empire Entertainment“. Основателят Лушъс Лайън (Терънс Хауърд) е кралят на хип-хопа, но компанията и влиянието му са постоянно застрашени от семейството му и от безпощадната конкурентна музикална индустрия.

С много напрежение и драма, по Fox ще продължи и поредицата „911“. Сериалът проследява стресиращия живот на полицейските служители, парамедиците и пожарникарите, които попадат в опасни, шокиращи и сърцераздирателни ситуации. Те трябва да балансират между това да спасяват най-уязвимите и да решават проблемите в собствения си живот.

В провокативния сериал участват Анджела Басет, Питър Краус и номинираната за „Златен глобус“ Дженифър Лав Хюит („Специални клиенти“, „Шепот от отвъдното“). В главните роли на поредицата участват още и Оливър Старк, Аиша Хиндс, Кенет Чой и Рокмънд Дънбар.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !