За пореден път Flo Rida твори история

17.03.2009 16:15 | Видян 2289 пъти | Гласували 1

За пореден път Flo Rida твори история

Само две седмици след излизането си парчето получава платинена сертификация в класацията за дигитални сингли според RIAA. До момента продажбите наближават 2 милиона, което го прави най-бързо продаваният сингъл в историята на музикалния бизнес. Парчето продължава да държи първата позиция в Billboard Top 100 вече четвърта седмица. В последния си брой списанието посвещава на Flo Rida съвсем заслужено и корицата си.

Освен в Щатите Right Round прави фурор и в останалата част от света – на първо място е в Канада, Австралия и Великобритания. Сред първите три е в Ирландия, Нова Зеландия, Швейцария, Дания, Норвегия, и в топ 5 на Франция, Германия и Люксембург.

В момента Right Round оглавява и класацията на MySpace за най-излъчвани сингли, слушан над 48 милиона пъти. Профилът на Flo Rida в сайта -www.myspace.com/officialflo е в топ 10 на най-посещаваните изпълнители и топ 5 на хип-хоп чарта.

Поредното доказателство за невероятния успех на сингъла е и включването му в многобройни ТВ програми и предавания – От местопрестъплението: Маями, America’s Best Dance Crew по MTV, и Dancing With The Stars.

Новият албум на Flo Rida R.O.O.T.S. следва супер успешния дебютен MAIL ON SUNDAY, който директно зае 5 място в Billboard 200 през май миналата година. Подобно на предходната тава, рапърът обединява сили с имена от А-групата като Nelly Furtado, Ne-Yo, Wyclef Jean и Akon; продуцират го Jim Jonson, Dr. Luke, will.I.am, Eric Hudson, Mike Caren, Oligee и DJ Montay, който стои зад блокбъстъра Low.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Новият сингъл на FLO RIDA

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !