Ресторантът на Джон Бон Джоуви с безплатна храна за чиновници

26.01.2019 09:14 | Видян 2106 пъти

Ресторантът на Джон Бон Джоуви с безплатна храна за чиновници

Ресторантът на Джон Бон Джоуви предлага безплатна храна за служители на федералното правителство на САЩ. Това бе съобщено на официалната страница на заведението във Фейсбук.

Почти 800 000 чиновници мизерстват без заплати близо месец. Причина за това е разделението между позициите на Доналд Тръмп и Демократите относно строежа на ограда по границата с Мексико. Много от тях са принудени да разпродават имуществото си и своите бижута, за да имат пари за основните разходи.

За да помогне на служителите, фондацията на известния изпълнител обяви, че всеки държавен служител, който няма възможност да плати обяда си, може да дойде в ресторанта и да хапне на спокойствие, без да се притеснява за парите.

„В съответствие с нашата мисия, федералните работници могат да се присъединят към нас за вкусна храна и да научат повече за допълнителна подкрепа и ресурсите, с които разполагаме“, гласи съобщението.

Междувременно губернаторът на Ню Джърси (където е ситуирано заведението) – Фил Мърфи, обяви, че е разговарял с Джон Бон Джоуви, за да може да осигури безплатна храна за работниците от града.

JBJ Soul Kitchen или Кухня за душата, се управлява от фондация Jon Bon Jovi Soul. Един от неговите девизи е „Всички са добре дошли на нашата маса“. Ресторантът има нестопанска цел и съществува от няколко години.

Клиентите могат да похапнат, да пият кафе или някоя друга напитка, без да плащат. В замяна на това трябва да поработят на бара, в кухнята, да станат келнери или да се включат в друга от дейностите в обекта.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !