Мария Илиева и талантите на „Стерео стая” направиха зашеметяващ концерт

13.03.2009 13:30 | Видян 4967 пъти

Мария Илиева и талантите на „Стерео стая” направиха зашеметяващ концерт

За пореден път Мария Илиева омагьоса с вълшебния си глас и неповторим чар всички гости в клуб „Ликьор” в София вчера вечерта. Талантливата певица зарадва своите фенове и почитателите на хубавата българска музика с впечатляваща комбинация от най-хитовите парчета от албума си „Идвам към теб” и номер едно синглите oт албума „Лунен сън”. Гостите на клуба шумно аплодираха изпълненията  на Мария Илиева и специалното участие на младите таланти на лейбъла „Стерео стая” – Криста, B.O.Y.A.N. и Кнас.

Първото откритие на „Стерео стая”, Криста, изпя своя дебютен сингъл – „Това, което искаш”. По време на изпълнението на младата певица, към нея на сцената се присъединиха Маргарита и Ралица от балет „М Dance”, които танцуват и във видеото към парчето. Малко по-късно красивите дами влязоха в ролята на изкусителки,  вдъхновени от песента на B.O.Y.A.N. – “It’s Over”. Талантливият вокалист, композитор и музикален продуцент успя да разтупти сърцата на всички присъстващи дами с чувственото си изпълнение.

Настроението и градусът на емоциите в клуба ескалираха максимално след финалното изпълнение на Мария Илиева на тоталния хит „Нищо”. В отговор на желанието за бис на публиката Мария Илиева, Криста и B.O.Y.A.N. направиха акапелно изпълнение на госпъл песента “Jesus, oh what a wonderful child”. Момчетата от „032”, които присъстваха на партито, се присъединиха към колегите си и заедно направиха края на концертната вечер незабравим.

Днес, във фаталния петък 13 това музикално настроение ще се пренесе в клуб „Ликьор” Варна. След това певицата ще продължи студийната работа по своя предстоящ двоен албум, както и  подготовката на следващите проекти на артистите от „Стерео стая”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !