Лиляна Боянова и Владимир Пенев ще водят концерта Българската Коледа

17.12.2018 14:51 | Видян 757 пъти

Лиляна Боянова и Владимир Пенев ще водят концерта Българската Коледа

Десетки журналисти, артисти, спортисти и общественици ще подкрепят инициативата Българската Коледа по време на благотворителния концерт на 25 декември, който ще се излъчи по bTV. В навечерието на коледната вечер в 20 часа посланици на каузата ще фокусират общественото внимание в подкрепа на деца с тежки заболявания и увреждания.

Водещи на концерта, който ще се предава на живо от Народния театър Иван Вазов, ще бъдат Лиляна Боянова – водещ на bTV Новините и автор на рубриките Вярваме в доброто и Спасените, и актьорът Владимир Пенев. Част от събитието ще вземат и изпълнители, които ще подарят празничен спектакъл в подкрепа на най-уязвимите български деца.

Каузата ще събере на една сцена Михаела Филева, Влади Ампов – Графа, Орлин Павлов, Миро, Поли Генова, Орлин Горанов, Теди Кацарова, Тони Димитрова, Еделина Кънева, Дони и Нети, група Фондацията, Детска вокална група БОН-БОН, Детски радиохор, Ансамбъл Филип Кутев и Национално училище за танцови изкуства.

Сред посланиците на Българската Коледа на живо на 25 декември ще бъдат и Антон Хекимян, Николета Маданска и д-р Неделя Щонова. Те ще бъдат сред любимите лица от телевизионния екран, които ще обърнат внимание на нуждата от иновативно лечение, рехабилитация, специализирана грижа и комплексно лечение.

Подкрепа към „децата в беда“ със специално участие ще изразят и десетки актьори, спортисти, журналисти и общественици, сред които ще бъдат Георги Тошев, Стоянка Мутафова, Любомир Нейков, Кръстьо Лафазанов, Руслан Мъйнов, Силвия Лулчева, Албена Павлова, Теодосий Спасов, София Бобчева, Богдана Петкова, Кубрат и Тервел Пулеви, Петър Стойчев, Владимир Николов, Ивет Лалова, Теодор Салпаров, Тайбе Юсеин и други.

bTV Media Group за поредна година подкрепя каузата, която се провежда под патронажа на Президента на Република България. Тази година, в ролята си на излъчваща телевизия, ще даде трибуна  на всеки, който желае да подкрепи децата с тежки заболявания и увреждания.  

Миналогодишното издание на Българската Коледа успя да набере с 2 600 000 лв, с които се помогна на 505 деца и се дари апаратура на 22 лечебни заведения от цялата страна.

Всеки, който желае, може да направи дарение с sms на кратък номер 1117 или с обаждане на 0900 1117.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна си показа сочното дупе

Райна заголи сочно дупе и нажежи страстите до червено...

Майката на Камата стана рокерка

Леля Пенка, майката на фурболната легенда Христо...

Няма коментари към тази новина !

*}