Куп звезди рисуваха благотворително

03.12.2018 14:12 | Видян 1235 пъти

Куп звезди рисуваха благотворително

Десетки звезди и благодетели събраха над 5 450 лева за 20 деца от община Стрелча. За благотворителния търг, президентът Първанов, дари икона на Света Богородица, която бе закупена от адвокат Биляна Тончева.

Каузата подкрепиха и представителите на брандовете за официални и булчински облекла Terani Couture и Justin Alexander – сем. Куркутиади, както и кралицата на бижутата, Мирела Неночва – собственик на SSG. В инициативата на сем.

Чачови Звезди рисуват за децата на Стрелча, участие взеха Ави Бенеди, Натали Трифонова, Красимир Аврамов, Рени, Ивана, Магда, Дара Екимова, Александра Петканова, Елизабет Методиева, журналистът Антон Стефанов, Меги Савова, най-популярните носителки на титлите Мисис България и Мисис Баба, синът на Софи Маринова – Лоренцо, носителката на титлата Мисис България 2012 – Йордана Димитрова, придружена от дъщеричката си – Кари и много други.

В хотел Феста в столицата се събраха десетки приятели, за да дадат старт на поредицата от благотворителни събития, посветени на каузата Децата на Стрелча. Всички те изобразиха въображението си върху платно, напътствани от собственика на галерия DaliVino – Кари Ангелова, партньор на събитието.

Със свои картини участие взе и художничката и телевизионна водеща Констнатина Живова, а актьорът Ники Сотиров изпрати свое произведение на изкуството.

„Развълнуван съм и сърцето ми е пълно, да видя всички вас тук. Благодаря на моята съпруга за идеята и организацията на едно разширено, като мащаб събитие в подкрепа на Стрелчанската Коледа, на което не съм инициатор аз, но съм горд да продължа тази традиция. Благодаря, че отделихте от своето време да подкрепите нас и 20-е деца, които имат нужда от грижа и щастие.” – заяви по време на приветствието си кметът на Стрелча, Стойно Чачов.

„Всеки има нужда от щастие и топлина. В нашите ръце и сърца е да осигурим на децата на Стрелча една вълнуваща и уютна Коледа.” - допълни Дони Чачова и анонсира предстоящия традиционен, коледен концерт: „Финалът на поредицата от благотворителни инициативи ще се състои в Стрелча със звездно събитие на 20-и декември от 18.00 часа.”

Тя обави две от имената на участниците в него - изпълнителите Светослав Стойчев и Дара Екимова. Събраните средства ще бъдат разпределени между 20 деца - сираци, полусираци и деца с увреждания от община Стрелча.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !