Звезди рисуват за деца сираци

28.11.2018 11:15 | Видян 961 пъти

Звезди рисуват за деца сираци

Инициативата на сем. Чачови, ще бъде подкрепена от родните знаменитости, а събраните средства ще бъдат разпределени между 20 деца - сираци, полусираци и деца с увреждания от община Стрелча.Звездната акция ще се проведе на 2-и декември, неделя от 14.00 часа, в Хотел Феста, София.

До сега благотворителността е била реализирана под формата на поредица от Коледни концерти, а средствата са събирани от продажбата на билети.  Предстоящото събитие е лична инициатива на кмета на община  Стрелча Стойно Чачов и съпругата му Дони Чачова.

Целта им е да съберат, колкото се може повече средства, за да създадат щастлива Коледа за децата. Над сто благодетели са заявили участие в инициативата Звезди рисуват за децата на Стрелча. На всеки от участниците ще бъдат предоставени материали, с които да пресъздадат своята визия за най-малките членове на нашето общество.

Организаторите очакват представители на бизнеза и политиката, както и най-популярните носителки на титлите  Мисис България и Мисис Баба. Към художниците ще се присъединят и младото семейсто Даниел и Александра Петканови и много други артисти и наменитости.

Партньори на събитието са Art Gallery Dali Vino и хотел Феста, София. Средствата ще бъдат събирани посредством дарения, както и от таксите за участие в благотворителното събитие. Към тях ще бъде добавена сумата от събраните средства при продажбата на билети от традиционния концерт Стрелчанската коледа, който ще се проведе на 20 декември в Стрелча. 

В него участие ще вземат любими звезди от родната музикална сцена. Съпътстващата програма предвижда забавления за най-малките благотворители, които ще създадат своя обща рисунка на тема Коледа, която ще подарят на децата на Стрелча.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !