Аманда Байнс проговори за провала в кариерата

27.11.2018 16:20 | Видян 1192 пъти

Аманда Байнс проговори за провала в кариерата

След като изчезна за близо четири години от общественото пространство, Aманда Байнс проговори за краха на нейната кариера. Актрисата, която спря да се снима в киното заради проблеми с наркотиците и алкохола, даде емоционално интервю за списание "Paper".

Аз наистина се срамувам от нещата, които съм правила, но не мога да върна времето назад, обяснява Байнс, която започва да работи за различни продукции на 10-годишна възраст. По думите й, през последните няколко години тя е наранила много хора с поведението си и се чувства ужасно. "Това определено не е вина на Twiiter, a лично моя", изтъква тя.

Аманда, която бе идол на много деца през 90-те, изтъкна, че от четири години не е взимала наркотици и вече не близва алкохол. В момента тя се опитва да започне живота си на чисто и дори се е записала в университет, за да продължи образованието си.

Актрисата не крие, че когато била под напрежение заради ангажиментите си в киното, взимала не само трева, а и марихуана. Комбинацията на наркотика с алкохол и различни лекарства я направили съвсем различен човек.

"Просто в един момент нямах никаква цел в живота. Работих толкова години и накрая си останах вкъщи, където не не правех нищо", казва още Байнс и признава, че се депресирала когато останала без ангажименти. Тя е категорична, че е диагностицирана с биполярно разстройство, но това не значи, че е психично болна. "Диагнозата винаги е била притеснителна за мен. Когато отричаш нещо, хората вярват още повече в него. Всъщност, за мен, наркотиците са виновни за всичко", добавя тя.

Тъй като учи дизайн, Аманда се надява скоро да пусне своя собствена модна линия дрехи, с която да се препитава. Тя не крие, че би искала да опита нещо ново, но и отново да се снима в киното.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Paper
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !