Парис Хилтън опозори Аманда Байнс

18.11.2014 14:38 | Видян 2208 пъти

Парис Хилтън опозори Аманда Байнс

Животът на Аманда Байнс става все по-лош и печален. След като остана без пари и дом, тя вече е й най-нежеланата личност в някои от клубове с Лос Анджелис.През уикенда скандалната актриса се опитала да се настани във ВИП-зоната на заведението 10ak, но била позорно изритана от Парис Хитън и нейният приятел Брандън Дейвис.

„Байнс се опита да седне на масата на Парис и Брандън, но те не бяха никак очаровани от присъствието ѝ. Развихри се грозна сценка и си размениха тежки думи, преди да я изхвърлят от своя ъгъл”, разкри източник пред PageSix.

„Аманда не пиеше, но се държеше много странно. Тя стоеше в центъра на заведението със своя приятелка и изглеждаше много объркана и извън сцената си”, добави информаторът.Парис е идолът на Байнс и дори миналата година актрисата сподели в социалната мрежа, че иска да си вземе малко кученце, за да прилича повече на нея.

Сега липсата на домашен любимец е сред най-малките грижи на бившата звезда на Дисни, която е с празни джобове. След като лекува психичното си здраве в клиника миналия месец, състоянието на Аманда бе поверено от съдия на нейната майка.

Отчаяната актриса постоянно дава поводи за съмнение за наличието на разсъдък. Тя бе забелязана да прегръща дървета, да си говори сама, да спи по джапанки в мола, а преди дни излезе запис, в който обяснява как би искала да пререже гърлото на баща си и вените на майка си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !