Росен Петров разхожда нов нос и младо гадже в мола

20.11.2018 09:00 | Видян 2890 пъти

Росен Петров разхожда нов нос и младо гадже в мола

Росен Петров вече няма комплекси от външния си вид, установиха през обективите си папараците на „Уикенд”. Бившият депутат носи гордо прясно ремонтирания си нос, за пластичната операция на който похарчи цели 60 000 лева. Преди хирургичната намеса в парижка клиника обонятелният орган бе безформена пихтия и стряскаше околните, от което самочувствието на стопанина му бе доста понижено.

Както „Уикенд” вече писа в миналия брой, във Франция са присадили на Росен хрущял, който да държи ноздрите му повдигнати. Сега предстояли още няколко медицински интервенции, след които носът на някогашния сив кардинал на Слави Трифонов щял да придобие още по-симпатични очертания. И към момента обаче водещият на предаването „Операция: История” по „България он еър” се радва на прилична визия.

Онзи ден фотографите ни засякоха Петров на шопинг из столичния мол „Сердика”. 48-годишният възпитаник на полицейската академия в Симеоново обикаляше бутиците в търговския център с младата си приятелка Карина Видолова. Двамата все още са щастливи заедно, напук на тиражираните слухове, че са се разделили, и то окончателно. Скоро двойката отбеляза 5 години, откакто са заедно. Красивата шуменка отдавна живее на семейни начала с Петров.

Клиенти на мола непрекъснато се вторачваха в Росен, за да разгледат ремонта на носа му. Хората бяха силно изненадани да видят, че обонятелният орган на тв звездата отново изглежда съвсем човешки.  Петров загуби представителния си външен вид преди 5 години, когато беше лице на „Нека говорят” по Би Ти Ви. Носът му беше деформиран при пиянско сбиване – една костица се счупи коварно и попадна в носоглътката, след което плътта се инфектира и започна да се обезформя.

Самият Росен е разказвал пред „Уикенд”, при какви обстоятелства се е контузил. „Един човек ме напсува, а мен напсуват ли ме, веднага скачам и удрям. Историята е адски глупава, тъпа направо! Опитах се да го фрасна онзи с глава, но не го уцелих. Ударих го с носа си и той се размаза”, споделял е в откровено интервю пред вестника ни тв водещият.  При онзиденшната си обиколка из мол „Сердика” Росен успя не само да разходи пред софиянци ремонтирания си обонятелен орган, но и да се сдобие с ново зимно яке. Топлата връхна дреха му избрана от приятелката му, която е с цели 20 години по-млада от него и разбира от мода. 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !