Росен Петров се оперира за 60 бона в Париж

06.02.2018 12:34 | Видян 2225 пъти

Росен Петров се оперира за 60 бона в Париж

Бившият депутат и телевизионен водещ Росен Петров се появи в публичното пространство с драстично подобрена външност. Макар все още да се нуждае от доста „ремонт”, обонятелният орган на някогашната дясна ръка на Слави Трифонов вече поне не плаши малките деца и бременните жени с вида си.

Петров е претърпял операция в световноизвестната клиника на д-р Алфан в Париж, която още от 60-те години на миналия век е сред водещите в реконструктивната хирургия, твърди "Таблоид", без да се позовава на конкретен източник.
 
На Росен Петров е присаден хрущял, но му предстоят още няколко операции, за да може да заприлича на някогашния сладур от „Шоуто на Слави”. Клиниката не оповестява публично ценоразписа си, който е по джоба само на знакови фигури от световния шоубизнес, но според специалисти общата сума за всички интервенции по лицето на патриотичното ченге ще надвиши 30 000 евро.
 
Дългo вpeмe Роско ĸpиeшe пpичинaтa, дoвeлa дo плачевното състояние на физиономията му. Злите езици твърдяха, чe e пoлyчил нapaнявaниятa cи зapaди пиянcĸи пoбoй, пpи ĸoйтo ce oĸaзaл пoтъpпeвш. Освен раздробения нос, той получил и фрактура на челюстта и няколко избити зъба, след като си разменил тупаници със столичен бабаит.

Другото най-популярно шyшyĸaнe твърдеше, чe Poceн Πeтpoв имa paзpyшeнa пpeгpaдa нa нocнaтa ĸyxинa, а ĸaтo пpичинa ce изтъĸвaшe yпoтpeбaтa нa нapĸoтици, ĸoитo ce шмъpĸaт пpeз нoca. Спортистът–полицай обаче категорично твърди, че не само никога не е докосвал дрога през живота си, но и дори не пие алкохол и не пали цигара.
 
Третата версия пък е свързана с доброкачествено образувание, което било неграмотно отстранено от нашенски доктори. Последвалата лекарствена терапия пък допълнително влошила състоянието на Росен и го превърнала в истинско страшилище, достойно за главна роля в холивудски филм на ужасите.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !