Андреа и Нора Недкова без мъже

05.10.2018 12:49 | Видян 2457 пъти

Андреа и Нора Недкова без мъже

Бащата на Андреа - Румен, отпразнува 58-ия си рожден ден с купон в заведение. На обща снимка на купонджиите се видя, че има големи отсъстващи. На партито не присъства гаджето на Андреа - боксьорът Кубрат Пулев.

Кобрата в момента се подготвя ударно за мача си с Хюи Фюри в края на този месец. Режимът му е много строг - правилно хранене и ранно лягане, и затова не може да си позволи купони. Тъстът му е влязъл в положението и не се е разсърдил от липсата му.

Изненадващо на партито се появи плеймейтката Нора Недкова, която доскоро беше в къщата на ВИП брадър, но вече се радва на свободата си. Блондинката пристигна сама и се наслаждаваше единствено на компанията на популярен фотограф.

Недкова избегна всички въпроси, свързани с това дали има мъж до себе си, и реши да наблегне на хапването. Зародиха се коментари дали Нора си е поръчала макарони с майонеза, които определи като храна на простолюдието.

В къщата на брадъра тя всеки ден се хранеше с риба и броколи, но когато идваха най-гладните часове, посягаше и към по-обикновени храни. На рождения ден тя похапна салата, но тайно може да си е взела и някоя мръвка, тъй като гладен не се живее, пише България Днес.

На купона се появи и фолкпевицата Антонина с мъжа си и двамата вдигнаха няколко празнични наздравици за повишаване на градуса на настроението. Разголването беше основен акцент на софрата - Андреа за пореден път показа щедрото си деколте, а Нора заголи баджак за радост на мъжете в заведението.

Рожденикът на няколко пъти даде тон за празненството с наздравици за хубавия повод.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !