Наталия Гуркова разпуска на родното Черноморие

03.09.2018 13:50 | Видян 4301 пъти

Наталия Гуркова разпуска на родното Черноморие

Мис България 1998 Наталия Гуркова избра родното Черноморие за своята ваканция.

Хубавицата отседна в новооткрития луксозен хотелски комплекс Марина Сандс Бижу Бутик в Обзор, където прекара няколко дни. Комплексът се намира сред красивата природа - южно от Обзор и бързо се наложи като предпочитано място за отдих на редица БГ знаменитости, сред които и неотразимата Наталия Гуркова.

Тя се отдаде на летни емоции, като бе избрала да релаксира сама, за да може по-пълноценно да се откъсне от професионалните си ангажименти и да презареди батериите за новия сезон, наслаждавайки се на спокойствието и красотата на плаж Иракли, известен с кристално чистата крайбрежна ивица и неповторимия лукс, предлаган в Марина Сандс Бутик Бижу.

BLife се сдоби с фотоси от ваканцуването на Гуркова в лъскавото бижу на Черноморието. На тях се вижда завидната визия на миската – карамелен секси загар, стегната и изваяна фигура.

Преди седмица тя се завърна от екзотична почивка в Сен Тропе и Кан, прекарана със съпруга си Джордж Михалевич. Тази година една от най-красивите ни носителки на титлата Мис България отбеляза 15 години след началото на връзката си с любимия ѝ мъж. Двамата отбелязаха щастливото събитие в Дубай.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !