Още едно обвинение срещу Азия Ардженто

27.08.2018 09:18 | Видян 1622 пъти

Още едно обвинение срещу Азия Ардженто

Обвиненията в секс тормоз срещу италианската актриса, режисьор и борец от #MeToo Азия Ардженто започнаха да валят като дъжд. Още един се оплака, че половинката на покойния топ готрвач Антъни Бордейн го е притеснявала. Това е британския комик Джеф Лийч, съобщи вестник „Кориере дела сера“

Линч е бивш приятел на актрисата, но започнал да получава от нея видеозаписи след раздялата им. В клипчетата Ардженто се снимала гола до кръста и му ги изпращала, въпреки че знаела, че е сгоден. Когато й казал да престане, тя се засегнала и казала, че праща подобни голотии на всичките си приятели и че те не намирали в това някакъв сексуален подтекст.

Комикът доплъва още, че е решил да разкрие този факт, защото намирал за иронично, че някой, който се оплаквал, че е бил насилен сексуално, после правел същото спрямо други хора.
Същевременно заради скандалната сага продуцентите на италианския вариант на риалити шоуто X Factor са решили да отстранят Ардженто от журито. Новината все още не е съобщена официално. Шоуто все още не е стартирало.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !