Жертва на Харви Уайнстийн спала с 17-годишен, платила му $ 380 000

20.08.2018 13:25 | Видян 1600 пъти

Жертва на Харви Уайнстийн спала с 17-годишен, платила му $ 380 000

Азия Ардженто, италианска актриса и режисьор, която е в челните редици на кампанията #MeToo, обвиняваща продуцента Харви Уайнщайн в сексуално насилие, сама е нападнала непълнолетния актьор Джими Бенет и го е накарала да си мълчи за случилото се.

Актьорът получил 380 000 долара, за да си мълчи, като част от сделката между двамата били правата върху снимките на двамата от леглото.

Бенет твърдял, че Ардженто извършила над него сексуална агресия в хотелска стая в Калифорния през 2013 г., пише нюйоркското издание, което се позовава на документи, които е получило от неидентифициран източник. В тях адвокатите на Бенет описват срещата му с Ардженто в хотелската стая като "сексуална агресия", която е травматизирала младия мъж и е застрашила психическото му здраве. По онова време Бенет бил на 17 години и 2 месеца, а Ардженто - на 37 години.

В щата Калифорния трябва да си навършил 18 години, за да се смята, че си дал съгласие за сексуална връзка. Бенет имал намерение да съди Ардженто за изплащане на обезщетение от 3,5 милиона долара. Накрая се стигнало до споразумение за изплащането на 380 000 долара. Засега Азия Ардженто и адвокатите ѝ не са коментирали информацията.

Снимка: Ройтерс

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !