Майката на Приянка: Още няма дата за сватбата

25.08.2018 09:26 | Видян 1815 пъти

 Майката на Приянка: Още няма дата за сватбата

Приянка Чопра и Ник Джонас не са уточнили датата на сватбата. Te все още се наслаждават на емоциите от годежа им. Това стана ясно от изказване на майката на индийската актриса - Мадху Чопра, пред "DNA India".

"Какво повече може да иска една майка", казва Мадху по повод традиционния годеж между дъщеря й и певецът от бившата група "Джонас брадърс". Тя обясни, че избраникът на Приянка е много мил, спокоен и зрял човек, който я прави истински щастлива. "Той е чудесен човек и всеки в семейството го обича. Толкова е учтив...", добавя тя.

Мадху Чопра, която заедно с мъжа й настоя да се запознае със сватовете по-скоро и направят традиционен годеж в Мумбай, поясни, че Денис и Пол Джонас са хубави хора. "Винаги съм се доверявала на избора на Приянка. Тя не взима импулсивни решения", коментира още тя.

Майката на красивата актриса не крие, че желае да направи истинска индийска сватба за дъщеря си, но няма да й се разсърди, ако тя избере друго: "Аз съм модерна, но и леко консервативна".

Ник Джонас (25 г.) е с близо 11 години по-малък от Приянка Чопра. Той й предложи брак в средата на юни, точно на нейния рожден ден.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !