Ник Джонас и Приянка Чопра отпразнуваха годежа с ритуал в Индия

20.08.2018 16:06 | Видян 1755 пъти

Ник Джонас и Приянка Чопра отпразнуваха годежа с ритуал в Индия

Ник Джонас и Приянка Чопра отпразнуваха годежа си с пътешествие до Мумбай, Индия.

Влюбените се възползваха от повода, за да запознаят на терен родителите си, като не пропуснаха да изпълнят и няколко традиционни местни обичаи за щастлив семеен живот. Така, те за първи път потвърдиха статуса на връзката си.

Специално за празника, Джонас и Чопра се облякоха в традиционни индийски костюми, като на място пристигна и проповедник, който благослови годежа им. „Това е единственият начин, по който можем и искаме да го направим – пред семейството си и пред Бог. Благодарим ви за добрите пожелания!“, написа бъдещата булка в социалните мрежи под серия от фотоси от събитието.

Припомняме, че певецът и актрисата се сгодиха само два месеца, след като пламна искрата помежду им. „Близките и приятелите на Ник никога не са го виждали толкова щастлив и много се вълнуват за него. Той приема изключително сериозно отношенията си с Приянка“, издаде близък до двойката пред сп. People.

Чопра е поредната по-улегнала дама в списъка със забежки на Ник. През януари той имаше кратка афера с актрисата Деми Мур, която му е по-възрастна от него с три десетилетия. 25-годишният певец е поддържал романтични отношения още с Кейт Хъдсън и австралийската изпълнителка Делта Гудрем.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !