Какво мисли Васко Маринов за Ъпсурт

27.02.2009 14:30 | Видян 5141 пъти | Гласували 2

Какво мисли Васко Маринов за Ъпсурт

И тази седмица екипът на „Градски легенди” е подготвил две интересни предавания за зрителите си. В събота гост на Вили Сечкова е певецът Веселин Маринов. Любимецът на народа ще разкаже за романтиката в живота си и важните хора в него. Изпълнителят на „Горчиво вино” ще сподели мнението си за Тройната коалиция, както и за излъчването на българска музика в медиите. Подкрепя ли държавата културата у нас, какви сувенири с лика на Веско Маринов се продават след негов концерт, и какво мисли той за новото парче на „Ъпсурт” – това ще стане ясно тази събота от 22.00 часа.
В малкото интервю гост на Тони Стефанов ще бъде известният модел Венета Харизанова. Тя ще разкаже защо се изгуби от светлините на прожекторите в последно време, защо съди Боби Цанков и по каква причина се е съгласила да се снима в еротични списания.

В неделя Вили ще посрещне в студиото на предаването манекенката и стилист Теди Велинова. В откровен разговор с Вили Теди ще разкаже чувства ли се възрастна за модата и как се прави стайлинг на гола фотосесия. Истина ли е, че Велинова се е снимала в реклама на австрийски публичен дом, защо работи с Албена Вулева и има ли мафия в модния бизнес ще стане ясно в неделя от 22.00 часа по TВ2.
Гост на Антон Стефанов пък ще бъде Орхан Мурад. Легендата на родния попфолк ще сподели какъв е резултатът от операциите, които си направи при прочутия професор Мулдашев и сърди ли се още на бившата си жена, която открадна всичките му пари.

Екипът продължава да събира любителски снимки за папарашкия конкурс, който ще приключи в края на месец март. Всички, които са успели да уловят и „изненадат” известна личност в някаква ситуация, могат да изпратят своите фотографии на е-майл: Gradski.legendi@tv2.bg. През април най-добрите и интересни снимки ще получат и подаръци - изненади.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

галерия

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Няма коментари към тази новина !