Веселин Маринов уважи промоцията на новия албум на Силвия Кацарова

14.02.2008 11:43 | Видян 6460 пъти | Гласували 1

Веселин Маринов уважи промоцията на новия албум на Силвия Кацарова

Звездата на българската музика Силвия Кацарова представи новия си студиен албум „Лудо влючена жена” на концерт-промоция в елитен столичен клуб. Гости на събитието бяха  Васил Найденов, Веселин Маринов, Роси Кирилова, Михаил Белчев, известни журналисти и приятели да гласовитата певица. Най-близо до сцената забелязахме VIP-двойките Баневи и Барбукови, бизнесмена Стефан Шарлопов и шефката на Ситроен-България Олга Сандова.
Както лично обяви, Силвия избрала за дата на промоцията 13 фепвуари – навечерието на Деня на влюбените, защото всички песни от новия й албум са направени с много любов и от сърце. Албумът „Лудо влюбена жена” включва 13 песни, 6 от които са композирани от Силвия Кацарова. Певицата експерементира и с 3 ремикса на световни хитове, между тях е „Woman in love” на Барбара Стрейзанд. CD-то съдържа и 3 дуетни изпълнения  с Теди Кацарова, Курт Хауенщайн от Супермакс и Константин Кацаров от група Ренегат.
Съвсем скоро почитателите на Силвия Кацарова ще могат да гледат в българския ТВ ефир клипа към песента  „Лятна буря”, а албумът „Лудо влюбена жена” ще открият в музикалните магазини в цялата страна.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !