Август Попов и Емилия ще гостуват в „Вечерното шоу на Азис”

26.02.2009 18:00 | Видян 22107 пъти | Гласували 1

Август Попов и Емилия ще гостуват в „Вечерното шоу на Азис”

Гост във „Вечерното шоу на Азис” утре вечер ще бъде актьорът Август Попов. Той ще сподели пред Васко, че не е изчезнал, а се занимава с неща, които му доставят удоволствие. За времето си в „Ку-ку” гостът ще сподели: „Ние бяхме заедно за кратко време, популярността и младежкият ентусиазъм ни обединяваше. Като се намесиха пари всичко се обърка. Не сме се карали, но всеки си тръгна по пътя и прави това, което му харесва”. Август ще сподели още, че има идеи да се занимава с продуцентство и че се е отказал от идеята си да става политик. „По едно време имах подобни забежки, смятах, че всеки може да даде нещо от себе си. Днес искам да бъда политик, утре може и да не искам. Влезе ми тази идиотска идея в главата, но нямаше как да я осъществя и се отказах”.

Емилия ще е вторият гост на Азис утре вечер. Тя ще сподели, че е истински щастлива. „Животът ми е пълноценен и с пълна съвест мога да кажа, че съм щастлива”. Освен това певицата ще разкаже, че в момента преговаря за роля във филм, но всичко ще стане ясно през другата седмица, когато се очаква да подпише договора си.
За музикалните фенове Емилия ще изпълни песента „Ти си луд” от новия си албум „Родена съм да те обичам”.

Утре вечер е и премиерата на новата рубрика на Васко Мавриков - „Инспектор Гадже”. Той ще заяви, че е инспектор на добра воля и член на организацията „Ченгета без граници”. Актьорът ще сподели, че е първи братовчед с инспектор Гаджет, но неговите разследващи методи са по-различни от тези на роднината. Неговото първо разследване ще разкрие истината дали съществува сирене в сиренето. От какво е произведено бялото сирене у нас, от тибешир („бело”) или от палмово масло?

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделелник до петък от 22:00 часа, само по ТВ2.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !