Мартина Юрукова вдига рейтинга на Галин

06.07.2018 10:33 | Видян 2633 пъти

Мартина Юрукова вдига рейтинга на Галин

Излезе дългоочакваният сингъл на Галин – „112“. Песента е по музика и текст на Галин и Веселин Николов, а аранжиментът – на Деян Асенов. Певецът представи песента в официалния канал на музикална компания “Пайнер“ в YouTube и само за дни парчето беше гледано над 500 000 пъти. В новото си видео изпълнителят е представен в доста различна светлина, както визуално, така и музикално. Песента се отличава с оригинално и цветно излъчване, което кара зрителите да танцуват под звуците на “112“.

За неговата реализация Галин се довери на режисьора Георги Марков, а специално участие в кадрите има плеймейтката Мартина Юрукова, която зрителите вече познават от “На Египет Фараона”. Впечатление прави още модерната и доста различна визия на Галин, който демонстрира, че не се страхува да експериментира, както музикално, така и визуално. Междувременно оценките за песента сами говорят за потенциала на “112“ да се превърне в хит на Лято 2018.

“Браво, песента още от първо слушане ме грабна. Силно вярвам, че съвсем скоро ще дойде този ден, в който българската музика ще се слуша и знае по цял свят“, “Тази песен ме кара да викам линейката“, “Галин пак избухна с хит! Ще гърми в дискотеките“, “Нещо различно и страхотно. Браво, Галине, продължавай точно в този дух нагоре към световната сцена“, “Галин напоследък ме изненадва с проекти на световно ниво. Браво!“, “TОООП!!! Фараона разби отново с хит“ – са само някои от първите коментари.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !