Златка изгонена и от майка си заради новия ѝ

28.06.2018 15:12 | Видян 2900 пъти

Златка изгонена и от майка си заради новия ѝ

Плеймейтката Златка Димитрова изживява бурна, но трудна любов, която е на път да събори всички мостове към досегашните ѝ близки и роднини.

Силиконката се хвърли със засилване в обятията на анонимния досега Галин Гочев от Грудово и взриви всички около себе си. След като за аферата се разчу, Златка сама призна, че има връзка с младия мъж, а междувременно и той се похвали с техни общи фотоси.

Черната Златка и новият ѝ избраник са си взели квартира, където живеят напук на всеобщото неодобрение. Това вбесило майка ѝ, която ѝ казала да не стъпва повече в семейния апартамент в бургаския квартал Изгрев.

Вратата на Златка била показана и от сестра ѝ София, която много харесвала досегашния ѝ мъж Миро Недев, с когото моделката живее от 6 години на семейни начала и от когото има син.

Никой не очакваше, че Златка ще си събере багажа и ще се пресели при друг. Още в края на зимата Златка си тръгна от столицата, където Миро има една дузина апартаменти, и се прибра в Бургас. Тогава обяснила на майка си, че всичко е временно и през есента ще се върне в София при мъжа си.

На Миро пък казала, че се чувства доста уморена от съвместното съжителство, има нужда от освежаваща почивка, но след това ще се върне и ще се опита да хармонизира отношенията между двамата.

Миро продължил да глези плеймейтката с надеждата, че с детето ще се приберат и ще заживеят спокойно, пише Уикенд. За 14 февруари я изненадал с пръстен с диаманти, а няколко седмици по-късно ѝ купил чисто нов лъскав джип.

Златка обаче започнала да се държи още по-дръпнато с мъжа, който я извади от орбитата на плеймейтките за дълъг период и се опита да начертае нови хоризонти пред нея. На няколко пъти Миро я питал дали има друг мъж в живота ѝ, но тя нагло го излъгала, че няма.

Успоредно с това вече се заигравала с Галин Гочев. От небрежен флирт работата прераснала в страстна връзка, за която потресения Миро научил едва преди десетина дни. Бесен от предателството, бизнесменът си прибрал джипа и оставил на силиконката сума да си купи по-евтин автомобил.

После решил всички пари от месечната издръжка на малкия Миро да дава лично на бабата, която и без друго почти изцяло поела грижите за детето.

В същото време обявената за Майка на 2016 година Златка Димитрова по-често можела да бъде засечена край автомивката на Галин Гочев, отколкото с бебешката количка, коментират бургазлии. Тя почти не поглеждала детето си, замаяна от актуалната си страст.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !