„Адреналин” – най-скъпият клип на Теодора

20.02.2009 16:00 | Видян 8937 пъти

„Адреналин” – най-скъпият клип на Теодора

Съвсем скоро в ефира на Фен ТВ ще се завърти новият клип на Теодора към песента „Адреналин”.

Теодора реши да разкаже повече за видеоверсията на парчето, което вече е хит по дискотеките. Така примата на Диапазон рекърдс ще отговори и на въпроса на почитателите си защо се забави с видеореализацията на песента.

„Адреналин” е записана в студио още през лятото, но изпълнителката на „Гаси тока” е известна и с това, че винаги много внимателно подбира моментите, в които да пусне ново парче. Затова изчака с представянето на песента пред публика. „Адреналин” е по музика на Христодулос Сиганос, аранжимент -  Даниел Ганев, а текстът е дело на Герго Милов.

Теодора разкри, че видеото на „Адреналин” е най-скъпият клип в кариерата й до момента. „Исках да направя нещо по-ефектно – разказва изпълнителката – Заснехме клипа на „Blue-box”. Затова и нещата се получават бавно. Просто всеки един кадър се обработва отделно и това отнема много време” – допълва Теодора.

Другата нова песен на изпълнителката с Live-версия е баладата „Върни ми”, която е включена в копилацията на „Diapason Records”  - “Love ballads”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !