Луда нощ със звездите на Diapason Records

22.01.2009 14:45 | Видян 4645 пъти

Луда нощ със звездите на Diapason Records

През изминалата нощ изпълнителите на Diapason Records направиха щур купон в меката на веселието - фолк-клуб Help денс център Sin City.

Първа на сцената се появи Славена и изпълни „На светло”, както и първата си песен, денс парчето „Минута невнимание”.
Една от изненадите в програмата се появи точно след това, а именно – огнената Саманта. Най-младата певица в поп-фолк жанра изпълни дебютната си песен „Огън в Рая” и впечатли с непринудено поведение на сцената.

Веднага след нея вечната рожденичка Анна поздрави всички присъстващи с „Наздраве за рожденика” и новото си хитово парче „Най-лоша, най-любима”. Не закъсня и появата на горещото бейби на поп-фолка Виолета, която разгорещи страстите с хитовете си „Зона за любов” и „Сладки неща”. Най-сладко пак му стана на Китаеца, който беше неотлъчно до своята половинка.

При появата на Румина всички купонджии вече припяваха „Жестоко” и „Късно се сети”. Ерик окончателно разтанцува публиката с хитовете „Незаконно” и „Един въпрос”. А на парчето „100 на 100” купонът избухна с пълна сила.
Примата на Diapason Records Теодора бе зашеметяваща както винаги. Тя поднесе и втората изключително приятна изненада за вечерта – новото си разбиващо парче „Адреналин” и продължи с хитовете „Изневерявам ти”, „Смешна цена”, „Някой като мен”. Разбира се последва и изпълнение на дуетната песен на Теодора и Тони Стораро – „Престъпление”.

Купонът продължи с Човека-глас, който както винаги вдигна до максимум градуса на настроението. Той изпълни някои от вечните си хитове -  „Грешница”, „За една жена”, „Това сме ние”, както и най-новите хитови парчета от последния си албум - „Уникат” и „200 жени”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !