Слави - в депресия?

21.02.2009 09:00 | Видян 15846 пъти | Гласували 3

Слави - в депресия?

„Къде е Славчо?“, се питаха зрителите на бТВ почти месец. Също като през 2007 година Дългия изчезна мистериозно, и то за дълго. В предаването отново извиниха отсъствието му с медицинска бележка. Казаха, че се лекува от пневмония, но така и не уточниха срокът на болничния му. А дали е така?

Май проблемите на Слави са на по-друго здравословно ниво. Диагнози като депресия, емоционален и нервен срив ни изникват като предположения. Веднага бихте попитали защо? Подочухме, че шоуменът страда от странна фобия. Открай време се страхува да спи в дома си, както и да остава за дълго в него. Налагало се да отсяда по хотели, които сменял периодично, ако се вярва на мълвата. Номадският начин на живот го успокоявал и го карал да се чувства в безопасност. Въпреки че притежава просторното жилище в тузарския квартал, който ние кръстихме Тв звезда, той почти никога не се заседявал в него. Миналата година СЛАВА писа за новата имотна придобивка на продуцента.

Не е тайна, че Слави е самотен. Неведнъж самият той се е шегувал с това в ефир, макар да не му е до смях. След края на 6 годишната си бурна любов с варненската манекенка Магдалена Ангелова, която се опита да си върне преди няколко месеца, шоуменът отказва да се обвърже с друга жена. Това, че е известен го карало да бъде предубеден и мнителен към нежния пол, разсъждават негови познати. Очевидци пък разказват, че предпочитал да плаща кеш на проститутки. Въобще, славата му тежала, колкото и да се биел в гърдите, че е претръпнал. Дали страхът от самотата и други звездни фобии, които ходят предимно по известните личности, не са докарали Дългия до депресия? Припомняме Ви как по време на престоя си в Къщата на ВИП Брадър, от подобна „болест“ се оплака и Азис. Това, че го разпознават навсякъде, където се появи, до такава степен се отразило зле на психиката му, че месеци наред не можел да излезе сред хора, камо ли да общува с тях и да работи. Приятелката му Маги Желязкова с мъки успяла да го измъкне от затвора, който сам си построил.
Възможно ли е славата да е разболяла Слави? А може би причината за дългото му отсъствие е съвсем друга?
Както преди 2 години, така и сега мненията са раздвоени. Едни се съмняват, че мистериозното му изчезване е поредният пиар трик. Други вярват, че наистина става въпрос за здравословен проблем. Някои и до ден днешен са убедени, че водещият сложи очила, но без диоптър, след няколкомесечното „лечение“ на очите си. Докато боледуваше от тежка пневмония, защо се появи за малко и води предаването видимо здрав, а после пак изчезна?
Пропусна дори най-важния момент на шоуто, което прави три месеца - Моята голяма тв сватба, а именно финала. Работата на Трифонов изцяло премина в ръцете на главния му сценарист Иво Сиромахов... Схемата е доста позната, а Сиромахов не е първият заместник на шефа си. Росен Петров вече е играл тази роля.

Продължавайки с разсъжденията, стигаме до началото на нашата тема: Случайност ли е това да се питаме Къде е Славчо?, малко след края на първите серии на Къде е батко?, когато аудиторията е в очакване да види новите? И това не е единственият проект на учиндолския продуцент, който има нужда от пиар! Бягството му свързано ли е с Бягство към победата – новото му шоу, което ще конкурира Страх по Нова телевизия. Да не забравяме и политическите настроения на Трифонов напоследък и албумът No mercy, който издаде по този повод.

След неуспеха на Пей с мен миналата година, чиито рейтинг бе издухан от този на Мюзик Айдъл, нищо чудно да залага на изпитаната стратегия за привличане на интерес, която условно можем да кръстим Да изчезнеш за 60 секунди.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !