Диляна Попова иска още деца

15.05.2018 15:34 | Видян 2169 пъти

Диляна Попова иска още деца

Да увеличи семейството си с няколко малчугана би било сбъдната мечта за Диляна Попова. Моделът с поразяващо сини очи се надява поне още веднъж да гушне рожба, тъй като смята майчинството за прекрасно.

„Бих желала, най-вече заради Борил, но това е Божа работа. Много обичам децата, дори бих искала три или четири, но няма да имам това време, тъй като все пак родих на по-зряла възраст“, разказа пред сп. LOVE style тя.

Красавицата признава, че 3-годишният ѝ син прилича външо 99 % на баща си - актьорът Асен Блатечки, а вътрешно и емоционално е на нея, защото е чувствителен, раним, бързо се натъжава и разплаква.

„Между Борил и Асен има много силна връзка. Той по съвсем различен начин общува с него. Понеже ние сме повече жени – аз, майка ми, сестра ми и това внимание леко го е разглезило, но към баща си има респект. Мъжката връзка си е друга“, разкри още тя, цитирана от Монитор.

Междувременно Попова не желае да коментира любовния си живот, но е категорична, че скоро не би вдигнала сватба. Това за нея това би бил подарък на по-късен етап от живота ѝ, предимно за да се види в булчинска рокля.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !