Отлагат мюзикъла Оркестър без име

25.04.2018 11:16 | Видян 1303 пъти

Отлагат мюзикъла Оркестър без име

Мюзикълът Оркестър без име, който трябваше да завладее Арена Армеец в София на 28 април и зала Колодрума в Плводив два дни по-късно, няма да се състои. Отлагането е по технически причини, съобщават организаторите от Moko Solution, цитирани от Монитор.

Обявени са нови дати през есента – 23 октомври представлението, базирано на едноименната българска лента, ще се играе в столицата, а на 25 октомври – под тепетата, в същите зали.

Закупените билети ще важат без презаверка. Диско легенди Boney M, които трябваше да се включат в мюзикъла в края на тази седмица, също са потвърдили идването си за новите дати. Всеки желаещ да върне билета си може да го направи от 1 до 31 май.

Премиерата на мюзикъла беше на 1 ноември 2017 г., а актьорският му състав блести със звезди като Мария Илиева, Валентин Танев, Филип Аврамов, Румен Угрински, Гъмов, Неделяна Христова – Нел, Николай Урумов, Стефан Денолюбов, Диляна Попова. В каста влизат и оригиналните актьори Георги Мамалев и Кетерина Евро. Режисьор е Борис Радев.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !