Сано сменя наркотрафика с лозарство

10.05.2018 16:14 | Видян 1796 пъти

Сано сменя наркотрафика с лозарство

Ако е вярно твърдението, че смехът е здраве, то престоят ви пред големия екран за премиерното заглавие за седмицата „Революция X” ще ви послужи като освежаваща инжекция с витамини. Лентата, проследяваща приключенията на любимите герои на тийнейджърите от сериала „Революция Z”, се завърта по кината от утре.

Разковничето за успеха на продукцията обаче се крие всъщност в звездните учители, сред които Стефка Янорова, Георги Кадурин и Силвия Петкова. Как се дриблира между еротична игра с преподавателката по математика и план за размяна на наркотици ще ни покаже истеричният директор Цеков (Кадурин).

Началото на „Революция X” ни среща с бандата, когато Мира (Мона Гочева) е отстранена от ролята на вокалистка на училищната група. На нейно място се разполага Никол, чиито средни пръсти от големия екран размахва старлетката Гери-Никол. Изпълнителката на „Готина и луда“ се справя прилично с образа си, който в по-голямата си същност не се различава особено от собствената й персона. Като пролетен бриз пък ни идва участието на Александър Сано, заплитащ къдриците на борещ се за пенсия наркодилър.

Дегизиран като шофьор на училищния бус, опитите му да се докопа до загубено куфарче със „стока“ докато Петкова рецитира романтични стихове по дирите му ще ви накарат да се смеете от сърце. В ролята на мафиот, шеф на Сано, виждаме футболната звезда Димитър Бербатов. Той е и основният двигател на сюжетната нишка, дирижирайки и успехите, и провалите на собствените си доверени хора. Крайната му цел е да осуети мечтата на трафиканта, запътил се към бенефис – да стане лозар в Италия. Така, Караваджо, както се е кръстил сам героят на Бербатов, събира в изключително хумористичен екип Башар Рахал и Бойко Кръстанов.

Режисьорът Димитър Гочев изпраща цялата си банда от учители, ученици и бандити на морския бряг. Докато музикантите в лицето на Иван Тишев (Боби), Иван Иванов (Филип) и Мона Гочева (Мира) предприемат спасителна мисия за отвлечената им вокалистка, другарят Цеков се мъчи да си заслужи награда ала Директор на годината. За целта му трябва одобрението на строгия инспектор с воайорски наклонности и звучния прякор Цицката, в чийто костюм елегантно се вмъква Люси Иларионов.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !