Бахаров и Сано са чички в Денят на бащата

11.01.2018 09:32 | Видян 1555 пъти

Бахаров и Сано са чички в Денят на бащата

Две години след финала на Под прикритие Захари Бахаров и Александър Сано се събраха в друг проект на БНТ - Денят на бащата. Снимките на драмата започнаха вчера в София, а събитието бе отбелязано с кадър на двама от най-любимите ни актьори в прегръдка.

„И няма вече джипове, джетове. Със Сано играем семейни мъже с деца. Почти чички“, написа Бахаров, който в продължение на няколко години колеше и бесеше в неделния прайм тайм на обществената медия като мафиота Иво Андонов.

Сано пък спечели зрителските симпатии като сводника романтик Косъма. В интервю за Монитор наскоро той подчерта, че образа на лошо момче от улицата е клише, с което иска рязко да скъса.

„Сюжетът показва как едни интелигентни хора, които са преживели голямата любов, минават през травмите на развода. И как се стига до там, че детето намразва единия от родителите.“, коментираха за Монитор близки до продукцията.

За психологическите обрати в шестте епизода ще са отговорни сценаристите на Под прикритие Георги Иванов и Теодора Маркова, а режисьор е Павел Веснаков, работил и по Откраднат живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !