Сузанита към СЕМ за скандалния клип: Може да му връзвам обувките

01.05.2018 09:12 | Видян 2495 пъти

Сузанита към СЕМ за скандалния клип: Може да му връзвам обувките

Непълнолетната Сузанита успя да прикове за втори път вниманието към себе си, отново с клип, в който не липсват скандални моменти – пуши марихуана, влиза в горещи сцени с дуетния си партньор Ангел, дори в един момент се имитира фелацио.

Дъщерята на Орхан Мурад взе отношение, след като Агенцията за закрила на децата и СЕМ се самосезираха заради кадрите в клипа на К'во става, брат.

„Щом съм зад камера, значи са ми казали какво да правя. Изобщо не ме интересува какво си мислят от СЕМ за частта с фелациото. Аз може да съм се навеждала да му връзвам обувките, тъй че няма откъде да знаят какво съм правила. Аз си знам моето и няма да се предам. 

Майка ми беше на снимките и държа да се знае, че ако тя не е съгласна за нещо, аз няма да го направя. Баща ми не пада от Марс и знае, че има трева в клипа. Аз трябва да заснема нещо скандално, за което да се говори. Или скандал, или нищо“, коментира Мурадова в Папараци.

Междувременно в социалните мрежи се надигна недоволство и срещу използването на патрулка и предрешени полицаи в чалга клип, като според потребители се биело по реномето на МВР.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !