Орхан Мурад за Сузанита: Не ме слуша, прави каквото си иска, закъса в училище

27.04.2018 12:23 | Видян 1882 пъти

Орхан Мурад за Сузанита: Не ме слуша, прави каквото си иска, закъса в училище

„Сузаниа не слуша какво й се говори. Давам й съвети но не вдява. Обяснявам й как да разви кариерата си, но тя не ме слуша за нищо“, споделя изпълнителят пред „България днес“.

Сузанита няма добри оценки в училище, но това изобщо не я трогва. Според певеца, една от причините Сузанита да не го слуша е пубертетът, който щерка му кара.

Семейството на Орхан Мурад познава отлично гаджето на Сузанита, който е на 22 години. Таткото приема добре връзката й с баткото, но не желае да говори за него.

Мурад взе отношение и по поредния скандал свързан с дъщеря му. Поведението на Сузанита в последния й клип, е меко казано скандално за възрастта й.

Във видеото към песента „Кво става брат", певицата е оскъдно облечена, размахва среден пръст, както и плюе по полицаи. Но най-фрапиращото е, когато тя се навежда към колегата си Ангел, все едно ще му прави орална любов. От Държавната агенция за закрила на детето разглеждат внимателно кадрите и ще потърсят семейството на певицата, за да разберат дали знаят в какви клипове се снима дъщеря им.

„Да я погва комисията. Клипът не е наш. Сузи прави това, което са й казали“, оправдава я Мурад.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Искат субтитри на Откраднат живот

Репликите на актьорите в „Откраднат живот“ да...

Венци Венц с ултиматум: Аз или нас

Две седмици, след като Павел подари „Топъл...

Няма коментари към тази новина !

*}