Принцеси на повикване

07.04.2018 09:00 | Видян 5775 пъти

Принцеси на повикване

В началото на тази история са едни 1000 долара месечно МИНИМУМ. Една шугър бейби има нужда от тези пари, а на един шугър деди те са му в повече. Най-старата история на света, ще кажете и ще бъдете прави

Сайтът www.wealthseeksbeauty.com превръща в бизнес тази най-стара история, лукаво представяйки ни я като красива приказка ала Дисни, в която богатите мъже задължително са и страхотни джентълмени, а красивите и млади жени непременно са и умни, и интелигентни. Те се свързват чрез посредничеството на сайта, после си общуват чрез мейл, вайбър и т.н., а когато са готови и двамата – се срещат на живо. Ако нещата между тях се получат, се споразумяват как и при какви условия да протича „договорената им връзка“ (както наричат тези взаимоотношения), така че и двамата да си прекарват добре, и какъв да е размерът на месечната издръжка, която богатите и страхотни мъже да плащат на красивите и млади жени. Ако се съди по написаното в сайта, това са едни напълно безоблачни отношения, в които и двамата получават каквото искат, без никой никого да наранява, да ревнува и да лъже. В тези договорени отношения цари пълно щастие, щедро гарнирано с луксозни преживявания, екзотични пътешествия, незабравими емоции и прочие. Никакви битовизми, никаква „сериозна връзка с цел брак“, никакво сваляне на звезди, търсене на сродни души (вместо израза „soulmate“, т.е. сродна душа, тук използват „playmate“, т.е. нещо като „партньор за забавление“), влюбване и въобще – никаква любов. Любовта не е сред приоритетите на сайта, сякаш е нещо, което създава само проблеми и никой няма никаква полза от него. Тук просто свързват поулегнали вече принцове и повече или по-малко нуждаещи се пепеляшки.

И така, героите на приказката Wealth seeks Beauty са: Sugar Daddy, което преведено буквално от английски означава „сладко татенце“, а преведено по смисъл – „богато татенце“. Простичко казано, това е човекът с парите, който се регистрира, за да си търси Sugar Baby – задължително млада готина жена за компания, пътешествия, вечери, бизнессрещи и т.н., срещу което тя получава „известно финансово подпомагане“. Въпреки това непрекъснато й се напомня: „В когото е златото, той определя правилата и, шугър бейбита, вие сте тези със златото.“ Първият и много логичен въпрос е за секс срещу пари ли става въпрос? От сайта отговарят: „Няма как да сте по-далеч от истината, ако си мислите, че става въпрос просто за секс срещу пари.“ Разбира се, всъщност става въпрос за същото, но с предварително зададени параметри на това кой какво може да даде и кой какво иска да получи. Единствените правила са, че се задължаваш да не предявяваш други претенции към партньора си, освен тези, за които предварително сте се уговорили, и да не очакваш обвързване. Между другото, сайтът не е сексистки и затова разполага и с опцията Sugar Mammy, т.е. „сладко/богато мамче“ търси своя Sugar Pup, т.е. „млад и нахакан младеж“, или обратното. Не е и хомофобски – неговите ползватели могат да бъдат хетеро или гей. Със сигурност сайтът не е и моралистки – може да си женен, омъжена, с деца и т.н. Най-важното е да не си от идиотите, дето търсят любов.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !