Най-красивата първа дама в света не е Мелания

20.03.2018 16:47 | Видян 3270 пъти

Най-красивата първа дама в света не е Мелания

Президентските съпруги днес се разглеждат като съвременните „Пепеляшки“, които от обикновени момичета се превръщат в истински принцеси. Животът на първите дами се разглежда под лупа, а тоалетите им и изявите им в обществото са широко обсъждани.

През последната година Мелания Тръмп се превърна в дамата на дамите – президентската съпруга, която се сочи за еталон за красота, стил и класа. Първата дама на Аржентина обаче показа, че съперничи по всичко това на Мелания.

43-годишната Хулиана Авада е бивш модел, точно като жената до американския президент. Красавицата е със смесена кръв – баща ѝ е ливанец, а майка ѝ е сирийка, а самата тя е родена в Буенос Айрес. След като приключва кариерата си в модния бранш, тя става успешна бизнесдама – притежава модна марка и е активен дизайнер.

Бракът с Хулиана е трети за аржентинския президент Маурисио Макри, а двамата имат дъщеря Антония. Президентското семейство Макри се различава от всички останали с това, че не се срамуват да демонстрират любовта си – на светски събития щедро си разменят целувки и нежности.

Самата Хулиана пък не се стреми да печели почитатели със скромност, а напротив – демонстрира луксозен начин на живот, скъпи дрехи и разточителни почивки.

Именно на искреността ѝ се дължи до голяма степен популярността ѝ. Веднъж журналист я попитал в интервю как се представя президентът в спалнята, предвид това, че имат 10 години разлика. „Не виждате ли колко съм щастлива“, с усмивка отговорила Хулиана.

Самият държавен глава на Аржентина не остава по-назад с директност. В телевизионно интервю той определи съпругата си като „ненаситна“.

Снимки на Хулиана Авада може да видите в ГАЛЕРИЯТА!

Източник: dariknews.bg
Снимки: Gettyimages, БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !