Анита Мейзер с втори рожден ден в затвора

19.03.2018 11:23 | Видян 1700 пъти

Анита Мейзер с втори рожден ден в затвора

Анита Мейзер посреща втори рожден ден в затвора.Бившата миска, която бе обвинена за убийството на съпруга си Николай Димов, този път реши да празнува скромно.

Мейзер, която трябва да лежи четири и половина години, е решила да отбележи празника си, в компанията на най-близките си съкилийнички. От посолството в САЩ са изпратили поздравителен адрес до Анита, тъй като е американска гражданка.

Те също така стриктно следят състоянието й в затвора, както и отношението към нея, тъй като е американска гражданка.

Вече почти две години Анита лежи в килия заради смъртта на съпруга си. Делото й обаче е върнато за преразглеждане, след като самата тя се отказа от самопризнанията си. По думите й, в момента на смъртта на Димов дори не е била в жилището.

И следствието отново проучва, възможно ли е Димов да се е самоубил.

Присъдата й от 4 години не е окончателна, а Мейзер променя доста често показанията си. Докато чака окончателното решение на съда, тя ще остане в затвора.

Този път за празника й ще пристигне дъщеря й Джули, която е купила малка торта за случая. Миската се разнообрази и с посещение в София, където лежа заради проблеми с нервите.

За разлика от миналата година, този път Мейзер няма да празнува шумно. Миналата година тя вдигна купон, а съкилийничките й я зарадваха с торта с бисквити и плодове.


Миската получи дори флашка с актуалните чалга хитове. Освен това надзирателите благоволиха да й позволят да украси килията, а също и да се извият кръшни кючеци по време на празника.    

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !