Ерик събира влюбени

13.02.2009 14:00 | Видян 3535 пъти

Ерик събира влюбени

Освен да прави хитови парчета, изпълнителят на „Диапазон рекърдс” – Ерик, има и друг талант – да събира влюбени! Тези дни в ефира на Фен ТВ се излъчи репортаж, в който певецът разказва как е успял да помири младо семейство.

Ели и Влади са женени и имат малък син. Ерик се запознава с Влади съвсем случайно, когато си хваща такси, за да се прибере от свое участие. Оказва се, че е любимият певец на съпругата Ели, с която Влади се е разделил наскоро. По негова молба Ерик се обажда на Ели и я моли да се види с мъжа си и да си изяснят отношенията.

„След няколко дни Влади ми се обади да ми благодари, защото с Ели бяха отново заедно – разказва Ерик – Много се радвам, че успях да помогна по някакъв начин на тези млади хора. Сега сме приятели, дори ме поканиха на гости” – допълва изпълнителят на „Незаконно”.

Ерик е виновен и за събирането на още една двойка – тази на горещата изпълнителка Виолета и бившия съпруг на Азис – Ники Китаеца. Именно Ерик запознава своята колежка с Китаеца, с който са приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !