Ерик събира влюбени

13.02.2009 14:00 | Видян 3176 пъти

Ерик събира влюбени

Освен да прави хитови парчета, изпълнителят на „Диапазон рекърдс” – Ерик, има и друг талант – да събира влюбени! Тези дни в ефира на Фен ТВ се излъчи репортаж, в който певецът разказва как е успял да помири младо семейство.

Ели и Влади са женени и имат малък син. Ерик се запознава с Влади съвсем случайно, когато си хваща такси, за да се прибере от свое участие. Оказва се, че е любимият певец на съпругата Ели, с която Влади се е разделил наскоро. По негова молба Ерик се обажда на Ели и я моли да се види с мъжа си и да си изяснят отношенията.

„След няколко дни Влади ми се обади да ми благодари, защото с Ели бяха отново заедно – разказва Ерик – Много се радвам, че успях да помогна по някакъв начин на тези млади хора. Сега сме приятели, дори ме поканиха на гости” – допълва изпълнителят на „Незаконно”.

Ерик е виновен и за събирането на още една двойка – тази на горещата изпълнителка Виолета и бившия съпруг на Азис – Ники Китаеца. Именно Ерик запознава своята колежка с Китаеца, с който са приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Творчеството на уникален православен...

Излезе от печат книгата на монах Салатиил...

БНТ излъчва церемонията Футболист на...

Българската национална телевизия ще излъчи церемонията...

Няма коментари към тази новина !

*}